Elevrådet på Nord-Aurdal Barneskole har valgt hvilket plastmonster som skal bygges til våren.

Slik valgte vi vinneren

Foto av Magnus sin plastmonstertegning

Tirsdag den 22.oktober ble vinnertegningen på NABS valgt ut. Det var kommet inn mange kreative tegninger fra klassene. Vi så først på tegningene for å se hvilken tegning som egnet seg best til å bli et plastmonster, så stemte vi. Det ble likt mellom fire tegninger så det ble gjenvalg.

Da vi hadde stemt på nytt var det to tegninger som fikk flest stemmer. Så diskuterte elevrådet hvilken tegning som var best og enklest å lage. De to tegningene som ble valgt ut var veldig vanskelige å velge mellom. Elevrådet ga derfor tillatelse til prosjektansvarlig og en kunster til at de kunne velge hvilken tegning som skal bli NABS sitt plastmonster. De har valgt tegningen med Rubiks kube-treet som vokser opp av jordkloden. Vinnertegningen er tegnet av Magnus Høston i 5A.

Vinnertegningen er kreativ, ikke for vanskelig å lage og den representerer hva vi mennesker gjør med jordkloden vår når vi kaster så mye søppel i naturen.

Miljøvern er viktig

Vi elevene på NABS syns det er veldig viktig å være miljøvennlige. Om våren og når snøen smelter pleier vi alltid å plukke søppel rundt skolen. Vi syns også det er viktig å kildesortere plast, papir, matavfall, metall og papp.
Vi i elevrådet på NABS er veldig spent på hvordan plastmonsteret vårt vil se ut til slutt!

Til slutt vil vi oppfordre skoler og elever til å være med i logokonkurransen for Grønn Megafon.

Kristin Tessem Tuv, klasse 6B, elevrådsleder NABS

Elevrådet på NABS velger en vinner

En av plastmonsterfinalistene